Home
Інформація про студентську ініціативу
    Тут ти дізнаєшся про всеукраїнську студентську ініціативу «Усміхнись Україно!». Ініціатива спрямована на те, щоб створювати позитивну та теплу атмосферу в межах нашого з вами суспільства. Ми хочемо об’єднати український народ навколо актуальної проблеми. Що робить шлях кожного з нас не таким легким та приємним? Скажеш, що за проблема? Такого бути не може! Проте, глянь правді у вічі. Похмурі, насуплені лиця, напружена атмосфера, неприязнь перехожих, поспіх та не бажання бути частиною цілого. Що, ще досі не віриш. Тоді просто у будь-який момент свого перебування на вулиці або у людному місці просто зупинися, поглянь навколо. Що побачиш ти? Я відповім: метушню… люди кудись поспішають, вирішують свої проблеми, виконують поставленні завдання, ненароком зіткнувшись пара індивідів обмінюється грубими, ой, та ще й нецензурними висловами… одним словом суєта суєт…
    Ми поставили перед собою амбітну мету - змінити основні настрої, які панують в нашому суспільстві.
 
    «Усміхнись Україно!». Усміхнися і ти!!!
    До проекту може приєднатися кожен, не залежно від віку, статі, посади чи навіть національності. Варто лише посміхатися щодня і дарувати радісні, позитивні емоції світу - який тебе оточує.
Ми не знайшли панацею від усіх бід житейських, ми не зразу вирішимо всі економічні негаразди, залатаємо дирки в бюджеті чи відмінемо емісію гривні, але ми знаємо де криється проблема.
   
В рамках проекту будуть проведені масштабні акції позитиву та усмішок. Ми будемо нагадувати скрізь і всюди, що потрібно боротися з поганим настроєм.  

     Закликаємо всіх та кожного – усміхайтеся, даруйте щирі усмішки навколишнім і життя усміхнеться у відповідь.